Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Mondială a Educației

05 Octombrie 2018 837
Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, gândurile mele de apreciere se îndreaptă spre toți profesorii care, cu dăruire și profesionalism intră la cursuri pentru a îmbogăți și a extinde cunoștințele copiilor noștri. După cei care ne-au dat viață profesorii sunt a doua noastră familie, sunt cei care cu pasiune și răbdare ne modelează caracterul și ne îndrumă în alegerea celui mai bun drum profesional în viață.
De Ziua Mondială a Educației cinstim actul educațional și rolul său în dezvoltarea tezaurului de valori morale, iar profesorul trebuie să fie în centrul întregii societăți. Rolul educației este de a produce valori autentice iar profesorilor le revine această datorie, de a ajuta la dezvoltarea educațională a fiecăruia dintre noi.

În numele Consiliului Județean Maramureș și al meu personal, transmit tuturor profesorilor multă sănătate, putere de muncă și răbdare infinită în șlefuirea acestor diamante brute care sunt elevii pe care îi întâlnesc zi de zi la cursuri. Iar răsplata lor vine atunci când, printre sutele și miile de copii pe care i-au pregătit regăsesc adulți realizați din punct de vedere profesional, care țin să mulțumească mentorilor lor pentru tot ce i-au învățat în anii de școală.

La mulți ani, stimate cadre didactice! Primiți întregul meu respect și apreciere, alături de cele mai sincere urări de bine, prosperitate și bucurii nenumărate alături de cei dragi!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.