ACREDITARE PRESĂ

Consiliul Județul MARAMUREȘ
Acreditarea reprezentanților mass-media la sediul Consiliului Județean Maramureș presupune participarea frecventă a jurnaliștilor la activitățile desfășurate la sediul Consiliului Județean Maramureș, pe baza ecusonului de presă eliberat de Compartimentul Comunicare și Relații cu Presa. Ecusonul se eliberează doar în format electronic jurnalistului și se transmite pe adresa de e-mail specificată în cadrul solicitării de acreditare. Ecusonul poate fi utilizat de către jurnalist în incinta Consiliului Județean Maramureș (str. Gheorghe Șincai, nr. 46, Baia Mare) și la locațiile comunicate anterior de Compartimentul Comunicare și Relații cu Presa.

Jurnaliştii care sunt acreditați vor fi introduși în baza de date a Compartimentului Comunicare și Relații cu Presa pentru a primi în permanență, pe e-mail, informări/comunicate privind activitatea Consiliului Județean Maramureș.

Pentru a obține acreditare la Consiliul Județean Maramureș pentru anul în curs, jurnaliștii completează și transmit pe e-mail formularul de acreditare, precum și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care pot fi descărcate de pe site-ul instituției.

Solicitarea va fi însoţită de o copie a legitimaţiei de serviciu şi o copie a cărții de identitate. Documentația completă va fi transmisă pe adresa de email office@cjmaramures.ro.

Ionel-Ovidiu BOGDAN
Președinte Consiliul Județean Maramureș

Link-uri rapide

Informaţii utile

Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.