Mara Strategy

MARA STRATEGY

Consolidarea structurii și capacității administrative prin creșterea calității, eficienței și gradului de adresabilitate al actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Maramureș prin dezvoltarea planurilor și strategiilor de dezvoltare ale județului, coroborat cu implementarea de măsuri de reducere a birocrației și simplificare pentru cetățeni, în perioada de implementare a proiectului.
MaraQuality

MaraQuality

Implementarea și certificarea sistemului propriu de management al calității în cadrul Consiliului Județean Maramureș, conform standardelor ISO 9001 – 2015.
Mara Cosau

SMID

Proiectul Sistem de Management al Deșeurilor în județul Maramureș va rezolva problema colectării selective și a depozitării deșeurilor în viitor.
Mara Cosau

Reabilitare Drumul Nordului - Maramureș, Etapa I

Reabilitare Drumul Nordului - Maramureș, Etapa I - Proiectul Consiliului Județean Maramureș, cofinanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020, înseamnă 72,658 km de drum județean reabilitat, drum care va asigura conectivitatea cu rețeaua TEN-T.
Mara Cosau

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Circuitul bisericilor de lemn în Transilvania de Nord contribuie la vizibilitatea a 16 biserici de lemn, precum și la dezvoltarea și promovarea turismului în Maramureș.
Mara Cosau

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Spitalul Județean "Dr.Constantin Opriș" Baia Mare, reabilitat în perioada 2010-2015, este o unitate de elită la nivel național.
Mara Cosau

Moştenire maramureşeană între Mara şi Cosău

Beneficiarul direct al proiectului a fost judeţul Maramureş reprezentat prin Consiliul Judeţean Maramureş precum şi Serviciul Public MaramuresInfoTurism, care prin realizarea proiectului propus şi-a putut desfăşura şi îmbunătăţi atribuţiile de promovare a sectorului turistic din judeţ.

Prin implementarea acestui proiect s-a urmărit creşterea vizibilităţii zonei Mara-Cosău prin măsuri de promovare specifice în vederea dezvoltării unei identităţi şi a unei imagini turistice a zonei şi realizării unei deschideri către piaţa turistică.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.