Imprimă această pagină

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Mondială a Educației

05 Octombrie 2018 402
Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, gândurile mele de apreciere se îndreaptă spre toți profesorii care, cu dăruire și profesionalism intră la cursuri pentru a îmbogăți și a extinde cunoștințele copiilor noștri. După cei care ne-au dat viață profesorii sunt a doua noastră familie, sunt cei care cu pasiune și răbdare ne modelează caracterul și ne îndrumă în alegerea celui mai bun drum profesional în viață.
De Ziua Mondială a Educației cinstim actul educațional și rolul său în dezvoltarea tezaurului de valori morale, iar profesorul trebuie să fie în centrul întregii societăți. Rolul educației este de a produce valori autentice iar profesorilor le revine această datorie, de a ajuta la dezvoltarea educațională a fiecăruia dintre noi.

În numele Consiliului Județean Maramureș și al meu personal, transmit tuturor profesorilor multă sănătate, putere de muncă și răbdare infinită în șlefuirea acestor diamante brute care sunt elevii pe care îi întâlnesc zi de zi la cursuri. Iar răsplata lor vine atunci când, printre sutele și miile de copii pe care i-au pregătit regăsesc adulți realizați din punct de vedere profesional, care țin să mulțumească mentorilor lor pentru tot ce i-au învățat în anii de școală.

La mulți ani, stimate cadre didactice! Primiți întregul meu respect și apreciere, alături de cele mai sincere urări de bine, prosperitate și bucurii nenumărate alături de cei dragi!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)