Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

01 Octombrie 2018 807
Azi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice îi omagiem pe seniorii noștri, pe toți aceia care și-au adus contribuția la dezvoltarea și progresul societății. Iar datoria noastră, a celor care vremelnic ocupăm poziții de conducere în administrația publică locală și centrală este de a aplica măsuri care să îmbunătățească viața de zi cu zi a celor care, prin multă muncă, dăruire și iubire necondiționată au făcut ca drumul nostru să fie mult mai lin decât a fost drumul lor în viață. Să nu uităm nicio clipă eforturile depuse pentru ca noi să ne construim viitorul așa cum ni-l dorim și să facem tot ce stă în puterile noastre pentru ca acești ani frumoși să îi trăiască cu demnitate, bucurându-se în fiecare clipă de respectul nostru.
În numele Consiliului Județean Maramureș, dar și în nume personal, mulțumesc tuturor vârstnicilor pentru munca și truda depusă în slujba noastră, a noii generații, asigurându-vă de întregul meu respect și apreciere. Și voi încheia cu mesajul mereu actual: ”Sărut-mâna, tatăl meu, sărut-mâna, mama mea”.

Vă doresc tuturor, din adâncul sufletului, mulți ani senini și fericiți alături de copiii, nepoții și strănepoții dumneavoastră, iar iubirea pe care ați oferit-o în toți acești ani să se întoarce spre domniile voastră sub forma unui respect nemărginit, pe care meritați să vi-l acorde fiecare dintre noi.

La mulți ani tuturor vârstnicilor!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.