Ionel Bogdan: Lucrările de asfaltare pe drumul către Luhei - Poienile de Sub Munte, în linie dreaptă

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat ieri o vizită în Poienile de Sub Munte pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare pe DJ 187, prelungirea către cătunul Luhei, unde locuiesc peste 1000 de oameni.

Proiectul inițial de reabilitare a Drumului Județean 187 a fost extins cu încă 3,9 kilometri, pentru a fi reabilitată și porțiunea de drum care face legătura cu Luhei, un cătun din Poienile de Sub Munte.
Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a declarat: ”Locuitorii din Luhei merită să aibă drumuri mai bune, pe care să poată circula în condiții de siguranță și confort.

În acest sens, am făcut toate demersurile necesare pentru a demara lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 187, în prelungirea proiectului inițial care prevede reabilitarea între Leordina și Poienile de Sub Munte, cu încă 3,9 kilometri, prelungire care face legătura cu Luhei, un cătun din comuna Poienile de Sub Munte, în care trăiesc peste 1000 de oameni.

Încă de la începutul mandatului ca președinte al Consiliului Județean le-am promis oamenilor din cătunul Luhei că vom asfalta acest drum, astfel încât să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.