Se dorește extinderea lucrărilor de asfaltare cu 4 km pe DJ 187 până în cătunul Luhei

Localnicii din cătunul Luhei, Poienile de Sub Munte, au solicitat ca asfaltarea Drumul Judeţean 187 sa fie prelungită cu încă 4 kilometri decât lungimea cuprinsă în programul inițial.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu primarul din Poienile de Sub Munte, Alexa Chifa, s-au întâlnit cu Mihai Boga, director executiv SC Conrep SA, pentru a discuta acest aspect. În zona amintită locuiesc circa 1000 de oameni care ar beneficia de pe urma acestor lucrări.
"Anul viitor vom face toate demersurile împreună cu executantul pentru a extinde reabilitarea drumului. Am solicitat de asemenea conducerii societății să finalizeze în cel mai scurt timp asfaltarea dinspre Poienile de Sub Munte spre Ruscova și am primit asigurări că se vor finaliza în regim de urgență aceste lucrări pe sectorul acesta de drum. Ne dorim ca circulația mașinilor în zonă să se desfășoare în siguranță, având în vedere că în acest moment porțiunea este cea mai afectată", spune Ionel Bogdan.

Termenul de finalizare al lucrării este stabilit pentru luna iunie 2021. Valoarea investiției se ridică la peste 57.000.000 lei. Președintele Consiliului Județean Maramureș dorește ca în toate proiectele viitoare de reabilitare a drumurilor judeţene sa fie prevăzute canale tehnice pentru utilități (apă, canal, gaze), astfel încât orice lucrare a distribuitorilor să nu mai afecteze calitatea drumurilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.