Astăzi a avut loc conferința de promovare a măsurilor de sprijin implementate de APIA prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Prezent la conferință, președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a vorbit despre importanța valorificării potențialului agricol existent în județul Maramureș, precum și despre măsurile de sprijin necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale.
“Dezvoltarea producătorilor locali poate fi realizată prin măsuri concrete, precum: asocierea acestora, promovarea produselor la nivel regional, parteneriate cu sectorul HoReCa pentru desfacerea produselor și parteneriate cu autoritățile publice locale. De asemenea, ne dorim să realizăm spații reci de depozitare pentru produse perisabile.

La nivelul județului Maramureș, avem deja în lucru un proiect pentru realizarea a două astfel de spații de depozitare, unul în nordul județului, celălalt în zona de sud.

Prin astfel de măsuri de sprijin venim în ajutorul fermierilor și al micilor producători, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale, un obiectiv major al politicii agricole comune la nivel european.”, a declarat Ionel Bogdan.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.