Ionel Bogdan: Podul peste râul Mara - un proiect important pentru comuna Giulești, a fost finalizat

Inaugurarea Podului peste râul Mara a avut loc ieri, eveniment la care a fost prezent Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, Laurențiu Batin, primar Giulești, Rudolf Stauder, subprefect al județului Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, și Daniela Onița Ivașcu, viceprimar Sighetu Marmației.
Proiectul, finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI), este unul important pentru comuna Giulești. Podul reprezintă drumul de legătură între satul Mănăstirea și DN (18), respectiv comuna Giulești și asigură condiții optime de transport pentru locuitori. Totodată, podul are și o istorie bogată, aici fiind organizată în trecut sărbătoarea ”Tânjaua de pe Mara”, care îi celebra pe cei mai harnici gospodari ai satului.

Ionel Bogdan, președintele administrației județene: ”Îl felicit pe Laurențiu Batin, primarul comunei Giulești, pentru realizarea acestui proiect, la care a muncit cu multă dăruire și profesionalism, pentru că își dorește să realizeze lucruri importante pentru comunitate.

Astfel de investiții sunt vitale pentru dezvoltarea județului nostru și pentru bunăstarea cetățenilor, care trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții de trai aici, în Maramureș.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.