Ionel Bogdan: Finanțarea pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a fost aprobată

16 Ianuarie 2023 75
Ministerul Sănătății a anunțat oficial că a fost aprobată finanțarea, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, a proiectului privind modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Decizia ministerului vine după ce în septembrie 2022, aleșii județeni au adoptat acest proiect în valoare de 19.867.149,41 lei, TVA inclus.
Prin acest proiect vor fi realizate lucrări de modernizare a clădirii ambulatoriului, vor fi făcute dotări cu aparatură modernă, iar spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient.

De asemenea, proiectul cuprinde și modernizarea ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu nr.3, a secției de Medicina Muncii - Boli Profesionale, strada Progresului nr.17, a Cabinetului de Planificare Familială, strada Progresului nr.17, și a Laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr.17, Baia Mare.

„Activitatea din Ambulatoriul Integrat reprezintă o prioritate absolută pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, de aceea este foarte important să investim în modernizarea și dezvoltarea acestuia.

Respectăm promisiunile făcute cetățenilor și modernizăm infrastructura de sănătate a județului Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.