Întâlnire la nivelul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice pe tema proiectului "Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş"

06 Martie 2014 904
Scopul acestei întâlniri de lucru – realizată la solicitarea Autorităţii de Management – a fost de a stabili modalităţile de furnizare a asistenţei tehnice de către AM către UIP, dar şi discutare a corelării procedurilor de achiziţii publice cu mecanismul financiar. „Un proiect de anvergura celui pe care l-am demarat presupune şi o componentă de instruire a personalului care va fi implicat în realizarea documentaţiilor aferente proiectului. Aceasta a fost o întâlnire extrem de utilă pentru noi.” - a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.
De asemenea, membrii UIP au efectuat, săptămâna trecută şi un schimb de experienţă cu colegii de la Consiliul Judeţean Mureş, unde un proiect similar a fost finalizat de curând.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.