Echipă a CJ Maramureș în vizită de lucru în Olanda, pe proiectul „MaraQuality”

header MaraQuality
Consiliul Judeţean Maramureş implementează proiectul „MaraQuality”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cererea de proiecte CP4/2017, Sprijinirea autorităților și instituților publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, în vederea introducerii managementului calității în instituții publice.

Obiectivele specifice ale proeictului sunt: elaborarea documentelor necesare pentru realizarea și certificarea unui sistem propriu de management al calității (SMC), implementat în cadrul Consiliului Județean Maramureș, conform standardelor ISO 9001 – 2015, realizarea unui sistem informatic suport al SMC cu adresabilitate pentru întregul personal, dar și instruirea unui număr minim de 20 de persoane din aparatul propriu al Consiliului Județean Maramureș, în utilizarea aplicațiilor informatice din cadrul sistemului informatic suport.

În conformitate cu planul de activităţi, în perioada 2 - 5 octombrie 2018, echipa de implementare a proiectului a efectuat o vizită de lucru în Provincia Flevoland, Olanda. Deplasarea a vizat ”studiul privind sistemul de management al calității într-o instituție echivalentă dintr-o țară membră UE”, reprezentanții județului Maramureș fiind primiți la cel mai înalt nivel de comisionarul regelui în provincia Flevoland, Leen Verbeek, care a salutat demararea acestui proiect și continuarea colaborării începute în cadrul altor proiecte.

Pentru a vedea modul de implementare a standardelor de calitate și pentru a prelua modelele de bune practici în acest domeniu, delegația română a vizitat sediul autorității provinciei Lelystad, Sistemul de Management al Apei, care are ca și competențe administrarea pompelor de apă, podurilor și ecluzelor, Aeroportul din Lelystad, capitala provinciei Flevoland și Administrația de Drumuri din sudul provinciei Flevoland, la toate aceste locații fiind prezentate informații relevante privind modul de organizare, proceduri de lucru și sistemul calității. Dialogul cu reprezentanții gazdelor s-a axat pe teme precum: importanța asimilării și aplicării standardelor de calitate și a utilizării sistemelor GIS în instituțiile publice și modul asigurării securității și a protecției datelor în sistemele IT.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș


Competența face diferența! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.