Sărbători Luminate, dragi maramureșeni!

18 Aprilie 2020 80
În acest an, Sărbătoarea Învierii Domnului ne găsește, din nefericire, departe de cei dragi. Păstrarea obiceiurilor sfinte și împărtășirea bucuriei și speranței izvorâte din Sfânta Lumină sunt greu de realizat. Traversăm cu toții o perioadă a marilor schimbări și a temerilor apăsătoare, însă nu trebuie să pierdem din vedere oportunitatea pe care această provocare ne-o aduce. Oportunitatea de a deveni mai buni, mai asertivi, mai sensibili la nevoile semenilor noștri, mai recunoscători pentru frumosul care ne înconjoară.
În vremuri cu multe incertitudini, Sărbătoarea Învierii Domnului ne reamintește că sacrificiul nu rămâne niciodată nerăsplătit și că speranța și binele sunt cele care înving mereu. Deși nu ne putem aduna în jurul meselor, alături de cei dragi, le putem închina un gând bun și curat, știind că facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a-i proteja. Dacă ne vom deschide sufletele, flacăra Învierii Domnului va ajunge în fiecare casă, ne va lumina gândurile și va sădi speranță, pentru ca noi să putem culege rodul său sub forma păcii și a armoniei.

Sfintele Sărbători Pascale să vă găsească sănătoși și încrezători în viitor, iar Lumina Sfântă să vă călăuzească fiecare pas! Să tratăm acest moment de răgaz ca pe o sanșă la un nou început, unul în care binele general va triumfa.

Hristos a înviat! Paște Fericit, tuturor!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.