Mesajul președintelui Gabriel Zetea, ocazionat de sărbătoarea Crăciunului

24 Decembrie 2018 352
Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru toți creștinii, iar aici, în Maramureș, unde tradiția și obiceiurile se îmbină atât de armonios, Crăciunul nu înseamnă doar familia și prietenii adunați în jurul bradului tradițional, ci înseamnă și datini și colinde, pace și înțelegere, armonie și liniște sufletească. Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători creștine, iar în Maramureș sărbătoarea Crăciunului îi aduce acasă pe frații, părinții și copiii plecați peste hotare, dar aduce și colindătorii ce transmit cu bucurie, în fiecare casă, marea veste a nașterii pruncului Isus.
La finalul unui an pigmentat cu muncă și sacrificii, cu eșecuri și reușite, cu vise și speranțe, cu proiecte finalizate și altele demarate, cu toții facem o retrospectivă a ceea ce a fost bun sau mai puțin bun în anul care a trecut și ne dorim ca, în anul ce vine, să fim mai afectuoși cu semenii noștri, să facem mai mult și să ne implicăm mai intens în acțiunile de zi cu zi.

Acum, în aceste momente încărcate de spiritualitate, tradiție și frumos, doresc tuturor maramureșenilor, oriunde s-ar afla, sărbători luminate și liniștite, cu pace în suflet și belșug în case. Crăciun fericit și sărbători minunate!

Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.