Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Anului Nou

31 Decembrie 2018 565
Ne pregătim să încheiem un nou an, anul istoric în care am sărbătorit cu toții Centenarul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Totodată, pentru Maramureș a fost un an emblematic, celebrând și 50 de ani de la reorganizarea administrativ teritorială din 1968, când cele patru țări ale Maramureșului: Țara Codrului, Țara Chioarului, Țara Lăpușului și Maramureșul Voievodal s-au unit pentru a da României cel mai frumos județ din țară. Acum, la finalul acestui an care se apropie cu pași repezi, privind în urmă pot spune că a fost un an greu, dar cu realizări frumoase. Este anul în care am semnat proiecte extrem de importante pentru infrastructura rutieră, anul în care am finalizat plățile pentru lucrările efectuate la Aeroportul Internațional ”Maramureș”, anul în care am demarat proiecte noi pentru județ.
La final de an mulțumesc consilierilor județeni pentru sprijinul acordat în votarea proiectelor propuse plenului, mulțumesc aparatului propriu al Consiliului Județean pentru activitatea de peste an, mulțumesc instituțiilor din subordine pentru proiectele frumoase realizate în comun, dar în primul rând vă mulțumesc vouă, maramureșenilor, deoarece numai împreună am reușit să punem acest județ în centrul investițiilor guvernamentale, acolo unde îi este locul. A fost un an greu, un an plin de provocări, dar și un an încununat de reușite. În 2019 vom continua toate proiectele necesare pentru dezvoltarea Maramureșului în turism, sănătate, educație, cultură și vom pune în practică angajamentele asumate.

La cumpăna dintre ani doresc tuturor maramureșenilor ca Anul 2019 să le aducă sănătate, bucurii și împliniri, iar noaptea dintre ani să îi găsească alături de cei dragi.

La mulți ani, Maramureș! La mulți ani, maramureșeni!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.