Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Pompierilor din România

13 Septembrie 2019 162
Rememorând filele din istoria românilor scrise cu 171 de ani în urmă, în cadrul luptei de la Dealu Spirii, ziua de 13 septembrie ne amintește de pompierii români, cei care îmbracă fără rețineri haina de salvatori la primul semnal de alarmă și pornesc în misiuni dintre cele mai grele.

Toată recunoștința și aprecierea noastră se îndreaptă astăzi către cei care se află mereu la datorie, pregătiți să salveze viețile și bunurile cetățenilor, făcând cinste nobilei meserii pe care au ales să o urmeze.
Le mulțumesc acestor salvatori de profesie, în numele tuturor maramureșenilor, pentru devotamentul și eroismul de care dau dovadă în cadrul fiecărei intervenții când aleg să se pună în slujba cetățenilor, cu orice preț, arătându-ne că sunt demni de toată prețuirea și respectul nostru.

Conștienți de eforturile și sacrificiile lor, le urăm pompierilor români și maramureșeni pe care îi cinstim astăzi, mult succes în misiunile închinate protejării și salvării vieții semenilor lor și îi asigurăm de înalta noastră considerație.

În numele Consiliului Județean Maramureș și în nume personal, transmit un sincer și călduros ”La mulți ani!” tuturor pompierilor, împreună cu cele mai calde urări de bucurii și împliniri alături de familiile lor!

Dăruirea, curajul și succesul să vă însoțească la fiecare intervenție!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.