Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de începutul anului școlar 2019 - 2020

09 Septembrie 2019 303
Luna septembrie cu al său prim clopoțel anunță mereu, cu emoție și speranță, începutul unui nou an școlar. Fie că se află la primul contact cu băncile școlii sau că revin în sălile de clasă după o vacanță binemeritată, începutul anului școlar trezește sentimente unice pentru fiecare elev.

Este acea perioadă a anului, când curțile instituțiilor de învățământ freamătă iar de glasurile copiilor și tinerilor dornici de a deprinde cunoștințe noi. E momentul când părinții și bunicii își încredințează copiii și nepoții în mâinile dascălilor, pentru a continua să clădească pe bazele educației puse în sânul familiei.
Învățarea reprezintă un proces continuu la care vă invit pe voi, dragi elevi maramureșeni, să luați parte cu curiozitate și dorință de învățare. Celor care vă vor fi și în acest an școlar formatori și călăuzitori, le doresc multă putere de muncă și dedicare în nobila profesie pe care au ales să o urmeze!

Sunt convins că această primă zi de școală reprezintă startul unui nou an școlar încununat cu succese, la finalul căruia ne vom reuni bucuroși pentru a celebra roadele muncii și implicării voastre în actul educațional.

Începutul anului școlar să vă găsească cu mințile și sufletele deschise spre învățare, iar dascălii aflați la catedre să vă îndrume cu migală spre rezultate foarte bune și performanță și în acest an!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.