Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

01 Octombrie 2019 196
Astăzi, 1 Octombrie, marcăm o zi dedicată persoanelor vârstnice, părinților și bunicilor noștri, care poartă pe umeri greutatea timpului și a unei vieți dedicate nouă, celor care le ducem mai departe amintirea. Ne amintim astăzi de toți cei care au muncit pentru noi și pentru a ne lăsa moștenire principii și valori solide, pe care să ne clădim viitorul. Sacrificiul lor reprezintă șansa noastră de mai bine, iar speranța care i-a ghidat în viață este garanția reușitei noastre.
În numele instituției pe care o reprezint, dar și în nume personal, vă invit să ne plecăm capetele cu respect în fața seniorilor noștri și să ne luăm angajamentul că nu vom lăsa să treacă nicio zi fără să le închinăm un gând bun și să le mulțumim pentru moștenirea lăsată. Înaintarea în vârstă nu trebuie să fie sinonimă cu trecerea în anonimat, astfel că vă îndemn să îmi urmați exemplul și să le treceți pragul părinților și bunicilor voștri ori de câte ori aveți ocazia.

Cu această ocazie, le urez tuturor vârstnicilor ani mulți și frumoși, cu sănătate, împliniri și zile senine!

Să vă bucurați de copiii, nepoții și strănepoții domniilor voastre și să priviți mândri cum rezultalele eforturilor depuse de-a lungul anilor se reflectă în generațiile care v-au urmat!

Cuvintele sunt insuficiente pentru a cuprinde aprecierea noastră, însă prin fapte sperăm să vă putem răsplăti măcar o parte din iubirea și dedicarea cu care ne-ați format.

La mulți și frumoși ani!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.