Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Mondială a Educației

05 Octombrie 2019 190
Ziua Mondială a Educației reprezintă un bun prilej de recunoștință pentru toate informațiile acumulate de fiecare dintre noi pe băncile instituțiilor de învățământ care, prin dascăli dedicați, ne-au format ani la rând și și-au pus vizibil amprenta asupra noastră.

Educația reprezintă unul dintre pilonii de bază ai oricărei societăți și este de datoria noastră să îi recunoaștem rolul incontestabil în cultivarea valorilor morale, științifice și culturale. Astăzi, mai mult ca oricând, respectul și aprecierea mea se îndreaptă către cadrele didactice care modelează generații, dar și către elevii care, prin rezultatele obținute, dar și prin caracterul lor, ajung să ne facă cinste.
În numele Consiliului Județean Maramureș, instituție care susține performanța actului educațional, dar și în nume propriu, transmit „La mulți ani!” cu multă putere de muncă, dedicare și răbdare tuturor dascălilor, iar elevilor le doresc să fie consecvenți în anii de formare, care le pot deschide calea spre cariere înfloritoare.

Cu această ocazie nu pot decât să vă îndemn să păstrați toată viața în sufletele voastre aprecierea față de cadrele didactice, care v-au insuflat dragostea de carte și să priviți fiecare experiență ca pe o oportunitate de a învăța lucruri noi!

La mulți ani, stimați dascăli! Mă înclin cu respect în fața domniilor voastre și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut ca noi să ne dezvoltăm atât de frumos din punct de vedere uman și profesional!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.