Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Poliției Române

25 Martie 2020 28
Ziua de 25 martie poartă o dublă încărcătură pentru cetățenii României. Pe de-o parte, astăzi marcăm Buna Vestire, o mare sărbătoare a creștinătății, iar pe de altă parte celebrăm Poliția Română, o instituție fundamentală a statului, care de 198 de ani, își îndeplinește cu succes misiunea de veghere la siguranța cetățenilor.

Ne gândim astăzi cu respect la toți cei care au ales să se dedice legii și dreptății, la cei care au întreprins de-a lungul timpului eforturi pentru menținerea unu climat de pace și ordine socială, dând dovadă de profesionalism și integritate în misiunile întreprinse. Nu îi uităm nici pe cei care s-au sacrificat pentru crezul onoarei și demnității și ne angajăm să le păstrăm amintirea vie, ca un exemplu pentru nobila meserie pe care au îmbrățișat-o.
Contextul actual îi aduce pe cei care îmbracă uniforma de Poliție, alături de medici și alte organe de ordine, în prima linie a bătăliei ce are ca unic scop, protejarea cetățeanului. Importanța socială a eforturilor pe care organele de Poliție le depun este reafirmată în această perioadă, care pune la grea încercare instituțiile statului. Poliția Română a dovedit că este pregătită să facă față noilor provocări, răspunzând cu profesionalism și operativitate încrederii de care se bucură din partea cetățenilor.

Această zi reprezintă un bun prilej de a adresa felicitări și mulțumiri Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Județului Maramureș, unul dintre partenerii de încredere ai administrației județene în conlucrarea în folosul comunității, precum și în misiunea de a asigura o viață mai liniștită și mai sigură locuitorilor județului. Atât personal, cât și în numele tuturor maramureșenilor, transmit Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Județului Maramureș întreaga apreciere și recunoștință, pentru fiecare misiune de menținere a integrității fizice și materiale a populației. Eforturile de apărare a ordinii de drept să vă fie răsplătite prin satisfacții profesionale și impliniri personale, iar succesul să vă însoțească mereu, în importanta activitate pe care o desfășurați.

La mulți ani, Poliției Române!
La mulți ani, Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.