Sănătatea maramureșenilor nu are preț!

13 Martie 2020 69
Sănătatea nu are preț, iar sănătatea maramureșenilor trebuie să primeze în aceste momente atât de grele pentru întreaga lume.

Fie că vorbim despre cei care sunt aici, acasă, fie că ne referim la cei care se întorc în județul de baștină, sănătatea și siguranța fiecăruia este prioritară pentru administrația județeană.

Vom mobiliza toate mijloacele necesare pentru a asigura centre de carantină la standarde normale, vom interveni, punctual și responsabil, acolo unde este necesar, pentru ca acest virus să afecteze cât mai puțini maramureșeni.
Transmit întreaga afecțiune și empatie față de maramureșenii aflați în izolare la domiciliu sau în carantină și am doar sentimente de apreciere și respect față de toate cadrele medicale și sanitare, dar și față de voluntarii care luptă cu această pandemie în fiecare secundă!

Lansez un apel la calm și rog toți maramureșenii să respecte regulile impuse de autorități pentru a preveni răspândirea acestei infecții care afectează tot mai mulți oameni în întreaga lume.

Să fim un exemplu pentru întreaga țară, arătând că maramureșenii sunt oameni responsabili, preocupați atât de propria sănătate cât și de sănătatea semenilor!

Vă mulțumesc că respectați regulile și îi respectați pe toți cei din jur!

Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.