Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Jandarmeriei Române

03 Aprilie 2019 565
Respect și recunoștință pentru Jandarmeria Română!
 
Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an, la data de 3 aprilie, constituie un prilej de bilanț și mândrie pentru miile de militari, femei și bărbați, ce poartă cu onoare uniformă albastră a jandarmeriei. Existența și activitatea lor ca structură componentă a sistemului de apărare și ordine publică reprezintă o garanție certă a funcționării statului de drept, a respectării drepturilor individuale și colective ale românilor. Militarii jandarmi sunt trupe de elită instruite și pregătite pentru a interveni în condițiile legii, acolo unde există un pericol pentru ordinea publică și siguranța cetățenilor, motiv pentru care merită recunoștința și aprecierea noastră.
La ceas aniversar, ne gândim cu respect la jandarmii români, cei care sub deviza "Lege si ordine" contribuie la menținerea normalității și respectarea legii în viața publică din țară, dar și la cei aflați în misiuni internaționale, acțiuni unde se evidențiază prin profesionalism, dovotament și abnegație față de valorile umanității.
 
Cu prilejul aniversării a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, în numele autorităților publice județene și al meu personal, vă felicit și vă doresc succes în activitate, asigurându-vă de stima și aprecierea maramureșenilor recunoscători!
 
La Multi Ani Jandarmeriei Române! Am onoarea să vă salut,
 
Gabriel Valer Zetea - Președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.