Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de celebrarea Zilei Poliției Române

25 Martie 2019 732
25 martie reprezintă o zi extrem de importantă pentru structurile Poliției Române, aniversând 197 de ani de continuitate a unei instituții fundamentale a statului român, care și-a câștigat un renume prin profesionalismul cu care veghează la siguranța cetățenilor. Este instituția spre care populația se îndreaptă cu maximă încredere atunci când este necesară intervenția organelor de control și ordine, iar seriozitatea și devotamentul cu care rezolvă fiecare misiune aduce implicit respectul nostru, al tuturor.
Sărbătorirea Zilei Poliţiei Române îmi oferă plăcutul prilej de a adresa felicitări Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Județului Maramureș, un partener stabil și onest în rezolvarea problemelor cetățenilor. Aduc mulțumiri, atât în nume personal, cât şi în numele locuitorilor județului, pentru toate activităţile desfăşurate în vederea asigurării ordinii şi liniştii publice, a apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor.
 
La ceas aniversar transmit sincere felicitări tuturor angajaţilor Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș dorindu-vă mult succes în activitatea pe care o desfăşurați necontenit pentru siguranța cetățenilor. Vă mulțumim pentru modul exemplar în care vă faceţi datoria și pentru felul în care ne oferiți securitate şi încredere în valorile statului de drept prin onestitate, imparțialitate și fermitate.
 
Activitatea excepțională a polițiștilor maramureșeni nu poate trece neobservată de către instituția Consiliului Județean Maramureș, iar eu, personal, îmi exprim admiraţia pentru seriozitatea, efortul şi profesionalismul de care dați mereu dovadă în realizarea misiunilor, pentru faptul că sunteți cu adevărat în slujba cetățenilor. Siguranța populației reprezintă o prioritate, iar mulțumirea fiecărui polițist trebuie să fie echivalentă cu activitatea desfășurată.
 
O bună legătură între autoritățile locale și reprezentanții poliției crește satisfacția fiecărui cetățean și, alături de reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din Maramureș și parlamentarii județului vom susține în continuare necesitatea unei remunerații corecte pentru polițiști, pentru a vă putea face datoria la cele mai înalte standarde. Adresez mulţumiri și familiilor dumneavoastră, care vă sunt alături atât în momentele dificile, cât şi în clipele de satisfacție și bucurie.
 
La mulți ani Poliției Române!
La mulți ani Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș!
 
Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Mesaje

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.