Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de Ziua Copilului

01 Iunie 2020 621
Marcăm astăzi, cu sufletele deschise, Ziua Copilului și ne gândim cu drag la prezențele senine care ne luminează viețile. Se spune că înțelepciunea vine odată cu înaintarea în vârstă, însă de multe ori nu conștientizăm cât de multe avem de învățat de la copii.
Copiii sunt oglinda bunătății și a fericirii, în cele mai pure forme ale lor, nealterate de presiunile pe care le resimțim odată ce devenim oameni mari. Ei ne învață să ne oprim din tumultul cotidian și să apreciem lucrurile simple, ne arată cum îmbrățișările vindecă și cum fiecare clipa poate fi apreciată la justa ei valoare.

De la urmașii noștri învățăm să ne asumăm riscuri, să învățăm din greșeli, să fim creativi și să nu ne pierdem încrederea în umanitate. De Ziua Copilului, vă invit să ne îngăduim să mai copilărim din timp în timp, dar și să ne angajăm că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a asigura generațiilor care ne vor urma, viitorul luminos pe care îl merită.

Astăzi, de 1 iunie, le doresc tuturor copiilor să-și păstreze veselia în suflete și lumina în priviri, dar și să se bucure din plin de cea mai frumoasă etapă a vieții lor, copilăria. Dragi copii, vă prețuim și vă mulțumim pentru lecțiile prețioase pe care ni le transmiteți zi de zi!

Reprezentați o adevărată binecuvântare pentru fiecare dintre noi, dar și un izvor nesfârșit de bunătate și inocență, care ne motivează să muncim pentru a vă lăsa moștenire o lume mai bună.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.