Vaccinare și testare pentru învățare

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, și Radu Trufan, vicepreședinte CJ Maramureș, au participat astăzi la întâlnirea de lucru “Vaccinare și testare pentru învățare”, organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș în cadrul campaniei de informare demarată de Ministerul Educației.

Campania vizează încurajarea vaccinării voluntare a profesorilor și testarea voluntară a elevilor, în vederea reluării cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ.
Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a declarat în cadrul întâlnirii: ”Felicit ISJ Maramureș pentru implicarea activă în campania de informare demarată de Ministerul Educației, care vizează încurajarea vaccinării voluntare a profesorilor și a testării voluntare a elevilor și îi asigur de tot sprijinul Consiliului Județean în acest demers atât de important.

Îmi doresc ca în următoarea perioadă să văd copii zâmbind din nou la școală. Școala nu este doar despre învățare, este și despre formarea elevilor pentru viață, despre interacțiune, despre echipă, iar toate acestea sunt greu de făcut în sistem online.

Tuturor ne este dor de școală, de evenimente, de toate lucrurile pe care le-am pierdut în această perioadă și pe care, dacă vrem să le recâștigăm trebuie să ne vaccinăm.

Vaccinarea reprezintă modul prin care putem să interacționăm unii cu ceilalți, din nou, fără bariere.”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.