Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, s-a vaccinat împotriva COVID-19

15 Ianuarie 2021 75
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a prezentat la Centrul de vaccinare împotriva SARS CoV-2 amenajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Conform protocolului, a completat formularele necesare, dându-și acceptul de a fi imunizat.
”M-am vaccinat și am încredere că acest vaccin este șansa să ne întoarcem cât mai curând la normalitate. Procedura e simplă, ca în cazul oricărui alt vaccin, nedureroasă și îi încurajez pe toți maramureșenii să se vaccineze. Mai este un drum lung de parcurs până vom scăpa de pandemie și depinde de fiecare dintre noi când se va termina această criză sanitară”, a precizat Ionel Bogdan.

Președintele Consiliului Județean Maramureș îi îndeamnă pe toți maramureșenii să se informeze din surse sigure și să se consulte cu medicii de familie în privința imunizării.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.