Recunoaștere oferită Consiliului Județean Maramureș de înfrățiții ucraineni pentru activitatea de ajutorare a refugiaților

La invitația Consulatului României la Solotvino, vineri, 11 noiembrie 2022, Consiliul Județean Maramureș a fost prezent la evenimentul de solidaritate cu poporul ucrainean de la Oncești, organizat în semn de apreciere și recunoștință pentru toate entitățile implicate în asigurarea transferului de ajutoare umanitare din județul Maramureș și zonele limitrofe din România în Ucraina și pentru a transmite pe această cale un mesaj privind continuitatea acțiunilor în sprijinul cetățenilor ucraineni aflați în prezent în România, cât și a celor din zonele de război.
Reprezentantul Consiliul Raional Transcarpatia prezent la eveniment a mulțumit Consiliului Județean Maramureș pentru sprijinul semnificativ acordat Ucrainei și a decernat o distincție de recunoaștere președintelui Ionel Ovidiu Bogdan și echipei sale, pentru contribuția la sprijinul umanitar a poporului ucrainean.

„Mulțumesc pe această cale înfrățiților ucraineni pentru aprecieri și distincție. Îi asigur că vom rămâne în continuare un partener de nădejde și susținători ai efortului lor de a ajuta cetățenii ucraineni afectați de război. Maramureșul e alături de dumneavoastră și continuăm împreună”, a transmis președintele Consiliului Județean, Ionel Ovidiu Bogdan.

Reprezentantul Consiliului Județean a înmânat partenerilor ucraineni din partea instituției, în semn de mulțumire, sigla din ceramică a Județului Maramureș și o diplomă de recunoaștere.

Evenimentul a fost organizat la Oncești de Consulatul României la Solotvino, Primăria Sighet și Oncești și Serviciul de Ajutor Maltez – filiala Sighetu Marmației.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.