Ionel Bogdan: 500 de noi locuri de muncă pentru maramureșeni, create la Grupul Weidmüller din Tăuții Măgherăuș

Ionel Bogdan, Președintele Consiliului Județean Maramureș, a fost astăzi prezent alături de Angela Șandor, Directorul General al companiei Weidmüller Interface România SRL, de Thomas Kipke, Vicepreședintele Global al Producției, de Florentin Tuș, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, și de Dumitru Marinescu, Primarul orașului Tăuții Măgherăuș, la demararea lucrărilor de construcție a două noi hale de producție Weidmüller, și anume halele cu numărul șapte și opt ale companiei din cadrul locației de producție din Tăuții-Măgherăuș.
Cu această nouă construcție, compania își extinde locația cu o suprafață totală de 6.800 de metri pătrați, iar după finalizarea lucrărilor, Weidmüller Tăuți va avea o suprafață totală de 21.800 de metri pătrați, fiind cea mai mare unitate de producție din cadrul Grupului Weidmüller.

Noua investiție va crea în jur de 500 de noi locuri de muncă în Maramureș și va contribui direct la creșterea economiei județului.

„Consiliul Județean Maramureș susține dezvoltarea mediului privat din județul nostru și este un partener serios al companiilor private din Maramureș. În acest sens, lucrăm la realizarea de parcuri industriale în Maramureș, în care vom atrage cât mai mulți investitori care să vină și să își dezvolte companiile la noi în Maramureș.

Doar prin investiții concrete și prin crearea de noi locuri de muncă putem să creștem nivelul de trai al maramureșenilor și economia județului.

Felicitări Grupului Weidmüller pentru noul proiect și pentru toată activitatea!”, a transmis Ionel Bogdan, Președintele CJ Maramureș, prezent astăzi la startul oficial al lucrărilor de execuție pentru cele două hale.

Weidmüller Interface România SRL este cel mai important furnizor în domeniul inginerie electrică/ electrotehnică, fiind producător de piese electrice și electrotehnice.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.