Proiectul de reabilitare a DJ 186 Valea Izei străbate orașul Săliștea de Sus pe o distanță de șapte kilometri

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a făcut a două vizită pe DJ 186 Valea Izei, pentru a vedea cum avansează lucrările pe acest tronson de drum atât de important pentru locuitorii din Maramureșul istoric. În orașul Săliștea de Sus, lucrările de reabilitare a DJ 186 se întind pe o distanță de șapte kilometri, de la Săcel la Dragomirești.

În cadrul acestei vizite de lucru efectuată în orașul care pare să fi înflorit sub multitudinea de proiecte care se desfășoară aici, șeful administrației județene a fost însoțit de primarul Ștefan Iuga și de viceprimarul Gheorghe Vlad. Edilul din Săliștea de Sus a declarat că reabilitarea drumului pe Valea Izei este un vis de peste două decenii al localnicilor, iar faptul că lucrările avansează cu rapiditate aduce speranță în sufletele locuitorilor din oraș.
”Toate lucrările sunt semnalizate corespunzător și nu am avut niciun fel de reclamații în trafic, deși deplasarea se desfășoară cu dificultate, așa cum se întâmplă în cazul oricărui proiect de o asemenea amploare. Partea de terasament este deja finalizată, acum mai sunt execuții care se desfășoară mai lent în zona centrală, unde avem canalizare și rigori de scurgere. Există însă o foarte bună relație de colaborare cu constructorul atât în ceea ce privește administrația locală, cât și colaborarea cu locuitorii din orașul Săliștea de Sus. Nu putem decât să ne bucurăm că acest vis al nostru, al tuturor, devine realitate și apreciem în mod deosebit faptul că președintele Consiliului Județean Maramureș a venit pentru a vedea la fața locului cum avansează proiectul și în orașul nostru. Cu această ocazie, i-am arătat câte alte lucrări se desfăoară în comunitatea noastră”, a declarat primarul orașului, Ștefan Iuga.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea a vizitat mai multe șantiere deschise în orașul Săliștea de Sus, apreciind buna colaborare care există între primarul Ștefan Iuga, viceprimarul Gheorghe Vlad și Consiliul Local. ”Lucrurile bune se fac atunci când în comunitate ai conducători harnici și dedicați. Am văzut, în Săliștea de Sus, proiecte de o importanță majoră pentru cetățeni, incluzând, pe lângă reabilitarea urbană recreativă și culturală și construcția de baze sportive, săli de sport, reabilitare de drumuri, înființarea Centrului Național de Informare Turistică, servicii sociale de înaltă calitate pentru persoanele vârstnice din oraș, dar și multe alte proiecte extem de frumoase și importante. Când comunitățile maramureșene sunt conduse de oameni atât de implicați pentru binele locuitorilor, lucrurile merg extrem de bine. Felicit administrația locală și pe toți cei care și-au adus aportul în derularea și realizarea acestor proiecte. În ceea ce privește reabilitarea DJ 186, mă bucur că am reușit să mă țin de cuvânt și un proiect care a fost promis de toți predecesorii mei din Consiliul Județean a fost demarat sub mandatul meu de președinte”, a conchis președintele Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.