Persoanele care nu activează în cadrul Palatului Administrativ intră în instituție doar în condiții speciale

În vederea prevenirii infectării cu coronavirus a personalului propriu din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Maramureș și din instituțiile subordonate precum și a cetățenilor care apelează la serviciile acestor instituții s-au stabilit o serie de măsuri cu privire la accesul în sediul instituției județene. Despre toate aceste decizii date prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Maramureș, care este și conducătorul grupului de lucru constituit la nivelul CJ, șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a vorbit în cadrul conferinței de presă organizate în Cabinetul Președintelui.

Accesul personalului din aparatul propriu al Consiliului Județean Maramureș precum și din celelalte instituții care au sediu în Palatul Administrativ se face pe baza legitimațiilor personale, în intervalul orar stabilit. Persoanele care manifestă semne de răceală sau gripă (tuse, strănut, etc.) vor purta în mod obligatoriu măști de protecție.
Persoanele angajate în alte instituții sau reprezentanții administrațiilor publice locale care trebuie să rezolve anumite situații la Palatul Administrativ vor avea acces în sediu doar după legitimarea și notarea în registrul special de evidență. Nu vor avea acces în sediu persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire: tuse, strănut, rinoree, etc.

Accesul persoanelor din afara instituției este permis doar la serviciul Registratură al Consiliului Județean și al Instituției Prefectului. Celelalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ vor stabili modalitățile de relații publice, astfel încât acestea să se desfășoare doar în spațiul amenajat în holul de la intrare.

Se interzice utilizarea intrării directe din exterior prin ușa de acces situată la demisol în holul care duce la cantină.

Se interzice accesul în clădire al persoanelor care distribuie sau vând produse alimentare sau manufacturiere precum și a serviciilor de catering.

Se interzice accesul la etajele superioare a persoanelor din afara instituțiilor.

Pentru persoanele din instituțiile și serviciile din subordine, accesul în interes de serviciu în Palatul Administrativ va fi permis doar cu aprobarea conducătorului compartimentului la care se deplasează.

Personalul din Serviciul Județean de Pază a primit în consemn punerea imediată în aplicarea a măsurilor privind accesul în clădire.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.