Focus grup de descoperire antreprenorială online în domeniile Specializării Inteligente, în Regiunea Nord-Vest

11 Februarie 2021 48
În perioada 23-26 februarie, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest reia seria focus grupurilor de descoperire antreprenorială.

Scopul organizării acestor focus grupuri este:
  • de a consulta entităţile participante în vederea actualizării Strategiei de Specializare Inteligentă;
  • de a identifica şi dezvolta acele proiecte care pot fi incluse în portofoliul de Specializare Inteligentă, finanţabile în perioada 2021-2027;
  • de a identifica proiectele de infrastructură (incubatoare, parcuri științifice şi tehnologice, structuri de sprijinire a afacerilor) din domenii de Specializare Inteligentă, care vor putea solicita sprijin financiar în cadrul unui apel cu finanţare din Programul Operaţional Asistenţă Tehnică.
Calendarul şi domeniile aferente fiecărui atelier vor fi:

23 Februarie 2021, orele 10,00-13,00

Domenii: Sănătate, Agroalimentar şi Cosmetice şi suplimente alimentare, domeniul transversal Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor

26 Februarie 2021, orele 10,00-13,00

Domenii: Tehnologii avansate de producţie şi Materiale noi, domeniul transversal Tehnologia Informației și Comunicațiilor

Mai multe informații se găsesc în invitația atașată și pe evenimentele de pe pagina de Facebook: https://bit.ly/3jvh6UI, https://bit.ly/3tF1FxT.

Înscrierea se face prin completarea formularului de pe pagina de Facebook până în ziua anterioară evenimentului la ora 19,00. Înainte de eveniment veți primi invitație pentru Zoom, pe adresa de e-mail furnizată în formular.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.