Cei mai buni elevi, profesori și sportivi ai Maramureșului au fost premiați

23 Decembrie 2020 51
Consiliul Județean Maramureș sprijină și încurajează obținerea celor mai bune performanțe școlare și sportive. În acest an, prin dispoziția președintelui Ionel Bogdan, au fost premiați cei mai buni elevi, profesori, sportivi și antrenori care au obținut rezultate notabile fie la olimpiadele școlare, fie la competițiile sportive desfășurate de-a lungul anului.
Au primit premii în bani 345 de elevi, 211 profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora, precum și 35 de sportivi, 20 de antrenori şi cinci echipe sportive din judeţ care s-au impus la competițiile naționale și internaționale.

”Este o onoare pentru mine să premiez cei mai buni elevi, profesori și sportivi din Maramureș. An de an, aceștia reușesc să ne surprindă plăcut prin efortul pe care îl depun pentru a se autodepăși. Consilierii județeni au înțeles acest lucru și le mulțumesc că au fost de acord să alocăm peste 400.000 de lei pentru a răsplăti munca tuturor celor care ne fac să fim mândri că suntem maramureșeni”, susține președintele Ionel Bogdan.

Nu au fost uitați nici sportivii masters. Cei 13 sportivi care sunt la această categorie au reușit și în acest an să își continue antrenamentele și să reprezinte Maramureșul la competițiile sportive care s-au desfășurat în acest an în număr mai restrâns din cauza pandemiei SARS CoV-2.

Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus nu au fost organizate festivități de premiere. Însă fiecare elev și profesor a intrat în posesia premiului prin reprezentanții unităților școlare care le-au înmânat plicurile cu bani. Sportivii au fost programați să îşi ridice premiul astfel încât să fie respectate toate normele în vigoare impuse în pandemie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.