Consiliul Județean Maramureș premiază excelența în educație

Executivul Consiliului Județean Maramureș a premiat astăzi profesorii îndrumători ai elevilor de Nota 10 la examenele naționale din acest an, precum și doi elevi care au obținut rezultate foarte bune la fazele internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare.

Tuș Rareș Traian, elev la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Astronomie 2021, iar Lazea Darius, elev tot la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”, a obținut medalia de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.
Implicarea și suportul cadrelor didactice în procesul educațional sunt foarte importante atunci când vorbim de profesionalism în educație. Performanțele elevilor maramureșeni, și nu numai, se datorează și sprijinului profesorilor, care i-au ghidat la fiecare pas pe drumul spre reușită.

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș: ”Educația este o prioritate pentru mine și pentru întreaga echipă a Consiliului Județean Maramureș, un domeniu vital pentru dezvoltarea societății moderne de astăzi și pentru creșterea bunăstării la nivelul județului Maramureș, dar și la nivel național.

Vă felicit pe toți, profesori și elevi, și vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în toate proiectele de viitor. Mult succes!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.