Programul judeţean anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile activităţilor non profit de interes general pe anul 2015 - Domeniul Sport

24 Aprilie 2015 991
Consiliul Județean Maramureș  publică Programul judeţean anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile activităţilor non profit de interes general pe anul 2015 - Domeniul Sport. 

Ghidul solicitantului, aprobat prin Hotărârea Consiliului judeţean Maramureş nr. 19/07.02.2011, se poate procura de la sediu, camera 33, sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro, începând cu data publicării prezentului anunţ.
ROMÂNIA
JUDEŢUL
MARAMUREŞ
CONSILIUL JUDEŢEAN


Publică Programul judeţean anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile activităţilor non profit de interes general pe anul 2015 - Domeniul Sport


Nr.
crt.
Domeniul pentru care se alocă sumele de la bugetul judeţean în 2015 Suma
mii lei
1. Programe/proiecte sportive 700


Termenul limită de inregistrare a documentaţiei la registratura generala a Consiliului Judetean Maramures: 25 mai 2015, ora 14.

Ghidul solicitantului, aprobat prin Hotărârea Consiliului judeţean Maramureş nr. 19/07.02.2011, se poate procura de la sediu, camera 33 sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro începând cu data publicării prezentului anunţ.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în ghid la Compartimentul educaţie, sănătate, asistenţă socială până la termenul prevăzut mai sus.

Evaluarea şi selecţionarea programelor/proiectelor sportive în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare şi selecţionare.

Comisia de evaluare şi selecţionare va comunica solicitanţilor neselecţionaţi, la încheierea procedurii, motivele neacordării finanţării, iar celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor de finanţare, în maxim 15 de zile de la încheierea evaluării.

PREŞEDINTE
ZAMFIR CICEU
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.