Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul judeţean a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale pe anul 2015

07 Aprilie 2015 1300
Consiliul Județean publică Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul judeţean a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale pe anul 2015.

Ghidul solicitantului, aprobat prin Hotărârea Consiliului judeţean Maramureş nr. 34/2014 şi modificat prin Hotarârea nr. 47/03.04.2015, se poate procura de la sediu, camera 33 sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro începând cu data publicării prezentului anunţ.
ROMÂNIA
JUDEŢUL
MARAMUREŞ
CONSILIUL JUDEŢEAN


Publică Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul judeţean a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale pe anul 2015


Nr.
crt.
Domeniul pentru care se alocă sumele de la bugetul judeţean în 2015 Suma
mii lei
1. Programe/proiecte /acţiuni culturale 700


Notă: Suma de 56 mii lei din totalul alocat pentru finanţarea programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale este rezervată fondului pentru finanţarea nerambursabilă a nevoilor culturale de urgenţă.

Termenul limită de inregistrare a documentaţiei la registratura generala a Consiliului Judetean Maramures: 30 aprilie 2015 ora 14.

Ghidul solicitantului, aprobat prin Hotărârea Consiliului judeţean Maramureş nr. 34/2014 şi modificat prin Hotarârea nr. 47/03.04.2015, se poate procura de la sediu, camera 33 sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro începând cu data publicării prezentului anunţ.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în ghid la Compartimentul educaţie, sănătate, asistenţă socială până la termenul prevăzut mai sus.

Evaluarea şi selecţionarea programelor/proiectelor/acţiunilor culturale în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de selecţie numită în acest sens.

Comisia de selecţie va comunica solicitanţilor neselecţionaţi, la încheierea procedurii, motivele neacordării finanţării, iar celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor de finanţare în maxim 15 zile de la încheierea evaluării.

PREŞEDINTE
ZAMFIR CICEU

Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.