Se face recensământul circulaţiei pe drumurile din Maramureş

28 Aprilie 2015 1026

Azi, 28 aprilie 2015, lucrătorii S.C. Drumuri Poduri SA au demarat recensământul circulaţiei pe toate drumurile din Maramureş. Acţiunea, începută de la ora 7 dimineaţa, durează 14 ore şi îşi propune stabilirea valorilor de trafic pe toate categoriile de drumuri.
Azi, 28 aprilie 2015, lucrătorii S.C. Drumuri Poduri SA au demarat recensământul circulaţiei pe toate drumurile din Maramureş. Acţiunea, începută de la ora 7 dimineaţa, durează 14 ore şi îşi propune stabilirea valorilor de trafic pe toate categoriile de drumuri. „O asemenea acţiune se face o dată la 4 ani şi urmăreşte identificarea locurilor unde se impun diferite categorii de lucrări de reabilitare sau de asfaltare. Pe toate drumurile din judeţ se efectuează lucrări în scopul asigurării siguranţei circulaţiei. Acestea presupun revizii la toate tablele şi indicatoarele rutiere. Cele deteriorate vor fi îndreptate, vopsite şi, acolo unde este cazul, înlocuite.”afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

De asemenea, în această săptămână se efectuează lucrări de întreţinere pe diferite tronsoane de drum. În zona Chelinţa – limită judeţ Sălaj se fac pietruiri, iar pe D.J.182B (Baia Mare – Şomcuta Mare) şi D.J.183C (Coaş – Copalnic) se lucrează la întreţinerea îmbrăcăminţii asfaltice prin plombări la cald cu mixtură asfaltică.

Pe D.J.186 dintre Vadu Izei şi Săcel se efectuează frezări, în scopul pregătirii pentru turnarea de îmbrăcăminte asfaltică.

Biroul de presă
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.