Propunere de parteneriat din partea Consiliului provinciei Granada din Spania


Consiliul provinciei Granada din Spania este interesat să participe ca partener la cererile de propuneri ale programului Orizont 2020: YOUNG-3-2015: Lifelong learning for young adults: better policies for growth and inclusion in Europe (Învăţare pe tot parcursul vieţii pentru tinerii adulţi: politici mai bune pentru creştere şi incluziune în Europa)
Consiliul provinciei Granada din Spania este interesat să participe ca partener la cererile de propuneri ale programului Orizont 2020: YOUNG-3-2015: Lifelong learning for young adults: better policies for growth and inclusion in Europe (Învăţare pe tot parcursul vieţii pentru tinerii adulţi: politici mai bune pentru creştere şi incluziune în Europa) http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/2099-young-3-2015.html 

YOUNG-4-2015: The young as a driver of social change (Tinerii ca forţă a schimbării sociale) http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/2100-young-4-2015.html 

Consiliul are competenţe delegate de regiunea autonomă Andaluzia şi reprezintă 172 de localităţi cu o populaţie de 847.829 locuitori. In cadrul acestuia, Departamentul pentru Ocupare şi Dezvoltare Provincială are o vastă experienţă în a coordona, la nivel local, mai multe iniţiative şi organizaţii şi a oferi sprijin agenţilor economici şi sociali care propun soluţii inovatoare şi proiecte benefice pentru comunitate.

În perioada 2007-2013, departamentul a gestionat 31 proiecte europene cu un total al cofinanţărilor de 21.319.886 €, iar în anii 2014-2015 a participat la 3 proiecte Orizont 2020.

Program: Orizont 2020

Obiectivele Departamentului pentru Ocupare şi Dezvoltare Provincială: Departamentul pentru Ocupare şi Dezvoltare Provincială are ca scop încurajarea dezvoltării socio-economice în provincia Granada prin:
  • promovarea şi asigurarea de asistenţă pentru a atrage resurse regionale, nationale şi europene care contribuie la dezvoltarea provinciei
  • planificarea, coordonarea şi dezvoltarea planurilor, programelor şi proiectelor pentru reactivarea sectoarelor productive ale provinciei
  • proiectarea şi implementarea planurilor pentru dezvoltarea locală
  • îmbunătăţirea competitivităţii şi diversificării sectorului primar
  • sprijin şi asistenţă pentru municipalităţile din provincie în toate problemele legate de revigorarea zonelor rurale din Granada.

Topic: Învăţare pe tot parcursul vieţii pentru tinerii adulţi: politici mai bune pentru creştere şi incluziune în Europa

Scop: Se vor identifica programe de succes care să îmbunătăţească rezultatele învăţării, mai ales cele ale tinerilor adulţi cu risc de excludere socială şi alte grupuri vulnerabile. Vor fi luate în considerare probleme diverse (de gen, cultură, etnice, de limbă).

Acţiunea va ajuta la stabilirea unui mecanism de cooperare între agenţii care cercetează şi culeg date la nivel internaţional şi european pentru dezvoltarea sinergiilor.

Topic: Tinerii ca forţă a schimbării sociale

Scop: Cercetarea va analiza normele, valorile şi atitudinea tinerilor din Europa, precum şi aşteptările şi atitudinea privind politica publică şi organizarea vieţii economice, sociale şi private inclusiv organizarea oraşelor şi a afacerilor. Aceasta va include tineri adulţi de diferite vârste, venind din spaţii geografice, socio-economice, etnice, culturale şi religioase diferite.

Data limită: 28-05-2015 17:00:00 (ora la Bruxelles) Contacte pentru manifestarea interesului: dna Ana Moreno Bejarano, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., +34958804911 şi dl Juan Ramón La Chica Aranda, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., +34958804887.

Fişa de prezentare se regăseşte în anexă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte. Tel.: 0262 211 947 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.