Propunere de parteneriat din partea Centrului lingvistic cultural „Le lingue nel mondo” (Regiunea Veneto, Italia) pentru un proiect în cadrul programului „Europa pentru cetăţeni”

20 August 2014

Centrul lingvistic cultural „Le lingue nel mondo” (Regiunea Veneto, Italia), caută parteneri pentru un proiect ce urmează a fi depus în cadrul programului „Europa pentru cetăţeni”, componenta 2 (Implicare democratică şi participare civică), măsura 3 (Societate civilă activă).

 

Centrul lingvistic cultural „Le lingue nel mondo” (Regiunea Veneto, Italia), caută parteneri pentru un proiect ce urmează a fi depus în cadrul programului Europa pentru cetăţeni, componenta 2 (Implicare democratică şi participare civică), măsura 3 (Societate civilă activă).

 

Titlul proiectuluiNETS – network of styles – The lifestyles in the civil society as a contexture of the same tissue.

 

Scurtă descriere

 

Stiluri de viaţă – noţiune interpretată ca o interacţiune între lucruri, oameni natură şi lume. O culegere de opinii cu privire la cele mai comune stiluri de viaţă ale unui teritoriu specific, subliniindu-le pe cele mai predominante şi cele mai puţin potrivite. Transpunerea în acţiuni concrete a schimbării de jos în sus. Noi practici care provin din acţiunile oamenilor pentru a implica schimbarea, atât a structurii cât şi a conducerii la nivel politic. Culegerea opiniilor va implica diferite niveluri ale societăţii: tineri şi bătrâni, muncitori, profesori, politicieni. Ffiecare partener identifică, prin culegerea opiniilor şi analiza datelor,specificitatea siturilor de viaţă legate de un teritoriu specific.

 

Parteneri căutaţi: Asociaţii din rândul societăţii civile şi asociaţii culturale, organizaţii de învăţământ, autorităţi locale, etc.

 

Data limită: 1 septembrie 2014

 

Contact: Loriana PISON şi Sonia SALVADOR – LINGUE NEL MUNDO, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Fişa de prezentare a proiectului propus este anexată.

 

Fișa de prezentare

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la:  

Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.