Lansare competiție în programul „SEn – The Social Entreprise”

27 Iulie 2014

Fundaţia pentru o Societate Deschisă a relansat competiţia „Serendino – Unde dai şi unde crapă?”,  dotată cu premii şi finanţări în valoare totală de 120.000 de dolari SUA, în cadrul Programului „SEn – The Social Entreprise”, ce susţine inovaţia în domeniul antreprenoriatului social.

Descriere: Fundaţia pentru o Societate Deschisă a relansat competiţia „Serendino – Unde dai şi unde crapă?”,  dotată cu premii şi finanţări în valoare totală de 120.000 de dolari SUA, în cadrul Programului „SEn – The Social Entreprise”, ce susţine inovaţia în domeniul antreprenoriatului social. Serendino este un program menit să scoată la iveală creativitatea, inventivitatea şi inovaţia oamenilor, indiferent de nivelul de educaţie, de poziţia socială sau de nivelul de trai, pentru a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile defavorizate din România. 


Partenerii strategici care susţin acest program sunt Şcoala de Afaceri Româno – Ameicană ASEBUSS şi compania de training Exec-Edu.Premii.Se vor acorda 15 premii pentru cele mai inovatoare idei, în valoare totală de 16.000 de dolari SUA, astfel:

  • Premiul I, în valoare de 3.000 de dolari SUA
  • Premiul II, în valoare de 2.000 de dolari SUA
  • Premiul III, în valoare de 1.400 de dolari SUA
  • 12 menţiiuni în valoare de câte 800 de dolari SUA

           
Dintre acestea, cele 9 idei care pezintă potenţialul cel mai ridicat de a fi transformate în afaceri sociale vor fi finanţate cu un buget maxim de 10.000 de dolari SUA fiecare, cu scopul de a le pune în practică. De asemenea, finaliştii vor beneficia de consiliere specializată din partea unui grup de consultanţi, experţi în antreprenoriat şi alte domenii necesare demarării derulării unei afaceri cu scop social.

Sunt anexate două materiale de prezentare a proiectului (afişe 40x30 cm, respectiv 21x29 cm)Aplicanţii se pot înscrie la concurs utilizând formularul pe care îl vor găsi pe site-ul programului la adresa: http://www.serendino.ro 

Termenul limită pentru înscriere: 18 august 2014, ora 17.00.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel. 0262.211.947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.