Descriere: Agenţia Naţională pentru Romi (ANR) anunţă apelul de proiecte pentru programul „Anul participării şi responsabilizării cetăţenilor” în valoare de 1.900.000 lei, cu finanţare de la bugetul de stat.
Scopul programului este creşterea participării actorilor sociali la implementarea politicilor publice care se adresează romilor şi comunităţilor locale în care aceştia convieţuiesc, în calitate de cetăţeni, de a sprijini accesul la drepturile sociale şi participarea acestora la viaţa economică, socială, culturală şi politică.

Obiectivul programului este asigurarea respectării drepturilor pentru cetăţenii aparţinând minorităţii romilor, de către instituţiile centrale, locale şi partenerii sociali, în vederea soluţionării condiţiilor legale de locuit în comunităţile în care aceştia trăiesc.

Obiectivul specific al ANR, cuprins în cadrul programului, este de a oferi sprijin financiar pentru identificarea şi legalizarea aşezărilor, a terenurilor şi locuinţelor în care trăiesc persoanele de etnie romă.

Solicitanţi pot fi unităţile administrative locale şi judeţene în parteneriat cu organizaţii non-guvernamentale, fără scop lucrativ, conform O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.

Termen: proiectele pot fi depuse până la data de 4 iunie 2014.

Mai multe detalii, inclusiv documentele anexă, pot fi găsite pe pagina de web: http://www.anr.gov.ro/html/Finantari.html

Detalii suplimentare: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel. 0262.211.947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.