×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 44

Lansarea primei sesiuni de proiecte prin PNDR

09 Iunie 2014

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă deschiderea, în data de 20 mai 2014, a primei sesiuni de proiecte cu finanţare din viitoarea perioadă de programare a fondurilor europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), pentru măsura 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole şi sprijinirea fermelor de familie.

 

Descriere: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă deschiderea, în data de 20 mai 2014, a primei sesiuni de proiecte cu finanţare din viitoarea perioadă de programare a fondurilor europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), pentru măsura 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole şi sprijinirea fermelor de familie. 


Beneficiari: această măsură se adresează exclusiv beneficiarilor privaţi: fermieri – persoane fizice sau juridice.

 

Până în prezent, aceasta este singura măsură din PNDR 2014 – 2020 ce se prevede a fi deschisă înaintea aprobării oficiale a programului de către Comisia Europeană, urmând ca, după aprobarea acestuia, să fie lansate toate celelalte măsuri, inclusiv cele destinate beneficiarilor publici.

 

Mai multe detaliii la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel. 0262.211.947, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.