Informare - achiziții publice pentru proiectul ESPON CEPLI

22 Februarie 2024
GECT ESPON cu sediul la Luxemburg a deschis recent procesul de achiziţii publice europene destinat proiectului « Improving Local Intermediate Authorities’ crises preparedness and territorial Resilience (ResiLIAnce) » în cadrul căruia UNCJR face parte din echipa de coordonare.

Proiectul beneficiază de un buget de 250.000 EUR destinat unei analize focalizate care își propune să colecteze dovezi locale în teritoriile partenerilor pentru a evalua punctele forte și punctele slabe ale politicilor existente pentru prevenirea și gestionarea crizelor sociale și de mediu. Totodată, proiectul va analiza eficienţa gradulului de pregătire al mecanismelor de răspuns ale provinciilor implicate pentru a contribui la îmbunătățirea strategiilor lor de reziliență la nivel local și, astfel, la o dezvoltare socio-economică sustenabilă.
Vor fi astfel identificate bunele practici pentru încurajarea unei „culturi a riscului” și va fi propusă o metodologie de conștientizare destinată factorilor de decizie, părților interesate locale și cetățenilor.

Caietul de sarcini şi toate informaţiile conexe sunt publicate pe pagina oficială a procesului de achiziţie: Improving Local Intermediate Authorities’ crises preparedness and territorial Resilience (ResiLIAnce) | ESPON.

Data limită pentru depunerea dosarelor de participare la achiziţie: 28 martie 2024, ora 12:00, ora României.

Consorţiul proiectului este format din:
 • Confederaţia Europeană a Puterilor Locale de nivel Intermediar (CEPLI) – coordonator (UNCJR este unul dintre membrii acestei reţele şi participă la coordonarea proiectului)
 • Consiliul Judeţean Harghita
 • Consiliul Judeţean Maramureş
 • Consiliul departamental Aude (Franţa)
 • Consiliul departamental Var (Franţa)
 • Consiliul provincial Lucca (Italia)
 • Consiliul provincial Pesaro-Urbino (Italia)
 • Consiliul provincial Karlsruhe (Germania)
 • Consiliul provincial Jaen (Spania)
 • Consiliul provincial Segovia (Spania)
 • Consiliul provincial Poznan (Polonia)

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi direct secretariatul ESPON GECT la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.