Comisia Europeană a deschis consultarea publică "Ajutor pentru persoanele cele mai defavorizate – evaluarea FEAD 2014-2020"

22 Februarie 2024
Perioada consultării: 14 februarie 2024 - 08 mai 2024 (miezul nopții, ora Belgiei).

Evaluarea va analiza eficacitatea, eficiența, relevanța, valoarea adăugată europeană și vizibilitatea acțiunilor finanțate prin FEAD. Ea va evalua totodată complementaritatea și coerența cu alte fonduri și va include evaluări transversale.
Rezultatele evaluării vor contribui, de asemenea, la o discuție privind punerea în aplicare a FSE+ în actuala perioadă de programare 2021-2027.

Evaluarea va acoperi perioada 2014-2020 și toate programele operaționale FEAD finanțate de cele 27 de state membre. După caz, acest proces va trece în revistă măsurile luate ca răspuns la factori neprevăzuți (pandemia de COVID-19 și războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei) și impactul acestora asupra FEAD.

Cine poate participa: toate organizațiile, autoritățile publice și publicul sunt încurajate să răspundă la această consultare publică. Consultarea urmărește în special să strângă opinii de la beneficiarii FEAD, de la organizațiile societății civile, de la autoritățile publice de la nivel național, regional și local, precum și de la comunitatea academică și de cercetare.

Formularul chestionarului poate fi completat pe pagina oficială a consultării: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13715-Ajutor-pentru-persoanele-cele-mai-defavorizate-evaluarea-FEAD-2014-2020_ro.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.