Granturile SEE și Norvegiene: Schema de granturi mici "Acces la finanţare 2020", Corrigendum nr. 1/16.06.2020

25 Iunie 2020
Programul Dezvoltare locală contribuie la consolidarea coeziunii sociale și economice la nivel național și local în România. Programul este gestionat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, în calitate de Operator de Program, în parteneriat cu Asociația Norvegiană a Autorităților Locale și Regionale (KS) și Consiliul Europei.

Schema de granturi mici „Acces la finanţare 2020” este inclusă în Programul Dezvoltare locală.
Obiectivul: creșterea capacității autorităților locale de a obține finanțări pentru implementarea măsurilor prevăzute în strategiile și planurile locale de dezvoltare, vizând dezvoltarea locală și reducerea sărăciei în comunități sărace, izolate, marginalizate.

Eligibilitate: granturile disponibile în cadrul apelului pot fi solicitate doar de autorități ale administrației publice locale (comune, orașe/municipii sau județe) și trebuie să vizeze realizarea de investiții exclusiv la nivelul unor unități administrativ-teritoriale rurale sau mici urbane (cu o populaţie sub 20.000 locuitori, conform recensământului din 2011), pe teritoriul cărora se află comunități marginalizate, locuite de persoane cu risc de sărăcie sau excluziune socială.

Alocarea financiară totală: 815.152 Euro, din care 692.879 Euro (85%) reprezintă finanțare din Granturile SEE 2014-2021 și 122.273 Euro (15%) reprezintă cofinanțare publică

Termenul limită de depunere a proiectelor: 17 iulie 2020 (termen modificat prin intermediul Corrigendumului nr. 1/16.06.2020)

Corrigendum nr. 1 din 16.06.2020:

Fondul Român de Dezvoltare Socială în calitate de Operator al programului Dezvoltare locală a publicat pe 16 iunie 2020 un Corrigendum care aduce schimbări documentaţiei aferente schemei de granturi mici „Acces la finanţare 2020”:
  • termenul limită de depunere a proiectelor este 17 iulie 2020,
  • depunerea proiectelor se va face prin intermediul unei platforme online,
  • a fost introdusă necesitatea deţinerii semnăturii digitale pentru depunerea dosarului cererii de finanţare,
  • au fost clarificate aspecte cu privire la procesul de consultare comunitară şi la organizarea evenimentelor de promovare a proiectului.

Corrigendumul poate fi găsit pe pagina dedicată apelului: https://dezvoltare-locala.frds.ro/apelul-acces-la-finantare.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.