S-a dat startul depunerii proiectelor pe ghidurile de sport, cultură și tineret

14 Mai 2019 1552
Județul Maramureș prin Consiliul Judeţean Maramureș acordă, în anul 2019, finanţări nerambursabile din bugetul propriu, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, pentru următoarele domenii: sport: 1.000.000 lei, cultură: 725.000 lei și tineret: 400.000 lei. Informaţii privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în “Ghidul solicitantului” pentru fiecare domeniu în parte. Acestea se pot obţine de la sediul Consiliului Judțețean Maramureș, camerele 33 și 37 sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro.
Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în ghid la registratura autorităţii finanţatoare - Consiliul Judeţean Maramureş din Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 46, camera 24. Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii aprobate prin hotărâri ale Consiliului judeţean. Comisia de selecţie va comunica solicitanţilor neselecţionaţi, la încheierea procedurii, motivele neacordării finanţării, iar celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor de finanţare. Autoritatea finanţatoare Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș reduce termenul de depunere a solicitărilor pentru cele trei domenii, de la 30 de zile la 15 zile, conform prevederilor art. 20, alin. (2) din Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare. Accelerarea procedurii de selecție se datorează necesității de demarare a proiectelor asociaţiilor, fundaţiilor, instituțiilor și cluburilor sportive, care solicită finanţare nerambursabilă din bugetul județului.

Termenul limită de depunere a proiectelor este data de 30.05.2019, ora 15:00. Perioada de selecţie şi evaluarea a proiectelor este: 03.06.2019-24.06.2019. Anunțul de participare a fost publicat în Monitorul oficial al României, Partea a VI-a , nr. 71 din data de 10.05.2019.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.