Comunicat privind Rezultatul Concursului "Beneficiile unei alimentaţii sănătoase" - Ediţia a III-a, an şcolar 2018-2019

31 Mai 2019 955
ROMÂNIA
JUDEŢUL MARAMUREŞ
CONSILIUL JUDEŢEAN
Nr. 5252 / 31.05.2019

Comunicat

privind Rezultatul Concursului “Beneficiile unei alimentaţii sănătoase” - Ediţia a III-a, an şcolar 2018-2019

În urma evaluării lucrărilor prezentate la Concursul ”Beneficiile unei alimentatii sănătoase" - Ediţia a III-a, an şcolar 2018-2019, membrii comisiei de concurs numiţi prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş cu nr. 203 / 22.05.2019, au stabilit următorul clasament al unităţilor de învăţământ premiate:
Premiu Denumire unitate şcolară
Premiul I  Şcoala Gimnazială Ion Popescu de Coaş
Premiul II  Şcoala Gimnazială “Vasile Alecsandri” Baia Mare
Premiul II  Şcoala Gimnazială “Dr.GhorgheTite” Săpânţa
Premiul III  Şcoala Gimnazială “Ion Luca Caragiale” Baia Mare
Premiul III  Liceul Teoretic “George Pop de Băseşti” Ulmeni
Menţiune  Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” Baia Mare
Menţiune Şcoala Gimnazială "Dimitrie Cantemir" Baia Mare
Menţiune Grădiniţa cu PP nr.7 - Structură Grădiniţa cu PN “Popa Lupu” Sighetu Marmaţiei
Menţiune Grădiniţa cu PP nr.9 - Structură Grădiniţa cu PN Nr.20 Baia Mare
Menţiune Şcoala Gimnazială “Alexandru Ivasiuc” Baia Mare
Menţiune Şcoala Gimnazială “Dragoş Vodă” Moisei
Menţiune Şcoala Gimnazială Budeşti
Menţiune Şcoala Gimnazială Remeţi

Festivitatea de premiere a unităţilor de învăţământ care au fost declarate câştigătoare la Concursul “Beneficiile unei alimentaţii sănătoase” - Ediţia a III-a, necesar implementării măsurilor educative distribuţiei de mere, în cadrul Programului pentru şcoli al României în anul şcolar 2018-2019, va avea Ioc joi 06.06.2019 ora 13:00 la sediul Consiliului Judeţean Maramureş.

La festivitatea de premiere sunt aşteptate toate şcolile participante la concurs pentru o degustare de fructe.

PREŞEDINTE
Gabriel Valer Zetea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.