S-a acționat pentru îndepărtarea poleiului de pe sectoarele de drumuri județene din Baia Mare, Târgu Lăpuș și Ardusat

La orele dimineții, pe unele tronsoane de drumuri din Maramureș au fost semnalate depuneri de polei. Președintele Consiliului Județean Maramureș a verificat situația drumurilor din localitatea Cavnic și totodată stocul de material antiderapant, sare și nisip din bazele Cavnic și Baia Mare ale SC Drumuri – Poduri Maramureş SA.
”Pentru sezonul de iarnă 2020-2021 am contractat 9.000 de tone de nisip, precum și 9.000 de tone de sare. În momentul de față în bazele SC Drumuri – Poduri Maramureş SA, respectiv Baia Mare, Cavnic, Târgu Lăpuș, Ferești, Ardusat, precum și în punctele de lucru de la Șomcuta Mare, Bogdan Vodă, Leordina sunt în total 3.500 de tone de sare, 4.000 de tone de nisip și 2.000 de tone de material antiderapant. În permanență aceste stocuri sunt refăcute în funcție de nivelul de precipitații, ninsori și polei”, a subliniat Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș.

În această dimineață s-a împrăștiat material antiderapant pe sectoarele de drumuri județene din Cavnic unde a nins, iar în Baia Mare, Târgu Lăpuș și Ardusat pentru depunerile de polei.

Președintele Consiliului Județean Maramureș a cerut ca angajații societății care asigură deszăpezirea să verifice în permanență stocurile de material antiderapant pentru a acționa în momentul în care condițiile meteorologice impun acest lucru. Mai mult, toate utilajele să fie pregătite astfel încât sectoarele de drumuri județene să fie în permanență curățate pentru a asigura siguranța conducătorilor auto aflați în trafic.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.