România – ţară-parteneră şi invitat de onoare la FESPO Zürich 2018

România deţine pentru prima dată calitatea de ţară parteneră şi de invitat de onoare la Târgul Internaţional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveţia, cu un număr de 60.000 de vizitatori şi 600 de expozanţi, care se desfăşoară în intervalul 25 – 28 ianuarie 2018. Participarea la această manifestare ne oferă şansa unei vizibilităţi crescute pe piaţa elveţiană, iar destinaţia turistică România este prezentată şi în catalogul oficial al târgului, distribuit cu titlu gratuit tuturor vizitatorilor.
Delegaţia Ministerului Turismului în Elveţia este condusă de Secretarul de Stat Bogdan Tomoiagă, demnitarul urmând să aibă întrevederi oficiale cu reprezentanţi din domeniul turismului, atât din sistemul public cât şi din cel privat. Consiliul Judeţean Maramureş este reprezentat de vicepreşedintele Ioan Doru Dăncuş, consilierii judeţenii Sorin Şunea şi Ioan Buda, dar şi de şeful Biroului de Turism şi Salvamont din cadrul instituţiei, Dan Carpov.

Ministerul Turismului promovează destinaţiile turistice atractive ale României în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafaţă totală de 130 mp. Elementul fundamental este o replică a porţii de intrare în cetatea Alba Carolina, care marchează importanţa istorică a Anului Centenarului. De asemenea, sigla Centenarului se regăseşte pe toate suporturile de comunicare ale României de la acest Târgul Internaţional de Turism. Programul în cadrul standului naţional cuprinde acţiuni de promovare a României ca destinaţie turistică precum: evenimente de tip business to business, seri tradiţionale româneşti, momente artistice de dans şi muzică populară oferite de Ansamblul Folcloric Naţional ”Transilvania” dar şi de maestrul Nucu Pandrea. Ministerul Turismului îşi propune ca, împreună cu expozanţii din standul naţional, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-şi petrece vacanţele: pachetele de tip city break, turismul activ şi de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear şi wellness.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Maramureş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.