Program de activităţi culturale desfăşurate la Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" din Baia Mare, în săptămâna 27 aprilie - 2 mai

27 Aprilie 2015 1161
Luni, 27 aprilie

ora 13, Sala de conferinţe

Va avea loc lansarea cărţii „Holocaustul din grădina Maicii Domnului”, semnată de Dr. Gheorghe Funar, apărută la Editura Gedo, Cluj Napoca.
Marţi, 28 aprilie

ora 9-14, Sala de conferinţe

Va avea loc conferinţa de închidere a proiectului „Fără discriminare pentru o viaţă împlinită”, proiect POSDRU/120/6.2/G/124617, implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș în parteneriat cu Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare și Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC.

Obiectivul general al proiectului: facilitarea accesului pe piaţă muncii a 202 persoane de etnie romă aflate ȋn risc de marginalizare şi excluziune socială din 3 judeţe ale regiunii Nord-Vest.

Valoarea proiectului: 1.988.094,50 lei.
Perioada de implementare: 01.08.2013 - 30.04.2015.

Miercuri, 29 aprilie

ora 13:30, Sala de conferinţe

Secția Împrumut carte pentru adulți în colaborare cu Colegiul Național „Vasile Lucaciu” și Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” realizează o activitate dedicată scriitorului Radu Gyr, sub genericul Radu Gyr – o viață trăită între poezie și suferință. Sunt invitați prof. dr. Mureșan Ramona și prof. preot Florian Alin și elevi de la cele două instituții de învățământ.

Joi, 30 aprilie

ora 13, Sala de conferinţe

Va avea loc simpozionul şi concursul naţional de comunicări ştiinţifice „S.O.S. - Producţia de alimente”, proiect educativ cuprins în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare.

Proiectul este realizat în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, Casa Corpului Didactic Maramureş, Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş.

SOS – semnal de alarmă pentru producătorii, consumatorii de alimente şi autorităţile responsabile de reglementarea sectorului alimentar, în ceea ce priveşte pericolul reprezentat de alimentele necorespunzătoare, dar şi o rampă de lansare pentru idei inovatoare care să aducă în domeniul alimentar: S – siguranţă, O – oportunităţi, S – soluţii.

Grup ţintă: elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal, studenţi, cadre didactice.

Program:
ora 13,00 – 13,30 - deschiderea oficială;
ora 13,30 – 15,00 - prezentare lucrări;
ora 15,00 - festivitate de premiere.

Vineri, 1 mai

Biblioteca va fi închisă pentru public.

Sâmbătă, 2 mai

Biblioteca va fi închisă pentru public.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.