Mineralogia pentru toţi

08 Aprilie 2015 1239
La Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare a demarat, luni 6 aprilie, proiectul „Mineralogia pentru toți”, care face parte din programul de „Educație muzeală”. „Este vorba despre un program mai amplu care își propune o implicare cât mai activă a Muzeului în educația elevilor în primul rând, dar și a adulților, prin activități didactice organizate atât la sediu și în școli și excursii în teren, cât şi prin organizarea unei școli de vară” precizează Ioan Denuţ, director al Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare.
Scopul acestui proiect este acela de conștientizare publică asupra importanței pe care mineralele o au în viața noastră de zi cu zi, nu doar ca flori de mină cu calități estetice, ci și ca substanțe indispensabile.

Proiectul se va materializa în realizarea unor articole ce vor fi publicate periodic într-un cotidian local și pe website-ul Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare www.muzeuminbm.ro. Fiecare articol va avea ca ”vedetă” un mineral, care va fi definit și descris pe scurt, prezentându-i-se principalele proprietăți.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Ultimă oră

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.